Antep Fıstıklı Tatlının Tarifi Yapımı Pınar Altuğ
Antep Fıstıklı Tatlının Malzemeleri
Hamurunun Malzemeleri
100 gr. tereyağ
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı pudra şekeri
2 yemek kaşığı irmik
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 tane yumrtanın beyazı
Aldığı kadar un
Antep fıstığı
Şerbetinin Malzemesi
3 buçuk su bardağı toz şeker
3 buçuk su bardağı su
Limon suyu
Üzerinin Malzemesi
Yumurta sarısı
Süsleme malzemesi
Toz antep fıstığı
Antep Fıstıklı Tatlının Yapılışı Pınar Altuğ
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder