2018/05/07

Antep Fıstıklı Tatlının Tarifi Yapımı Pınar Altuğ

  Hiç yorum yok

Antep Fıstıklı Tatlının Videolu Yapılışı Pınar Altuğ
Antep Fıstıklı Tatlının Malzemeleri
Hamurunun Malzemeleri
100 gr. tereyağ
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı pudra şekeri
2 yemek kaşığı irmik
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 tane yumrtanın beyazı
Aldığı kadar un
Antep fıstığı

Şerbetinin Malzemesi
3 buçuk su bardağı toz şeker
3 buçuk su bardağı su
Limon suyu



Üzerinin Malzemesi
Yumurta sarısı

Süsleme malzemesi
Toz antep fıstığı

Antep Fıstıklı Tatlının Yapılışı Pınar Altuğ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder